Nieuws

Wil jij niets missen van Brio? Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze nieuwste updates, de jongste trends, nieuwe producten…en nog zo veel meer.

Nieuws

Nieuwe leveranciers en producten voor geselecteerde partners

De groeiende trend naar premium totaalinterieurs vraagt van interieurbouwers een ander soort toelevering. Als vakman wil je producten aanbieden van de hoogste kwaliteit die perfect bij elkaar passen. Zonder zelf een dozijn leveranciers aan te doen voor je zelfs maar een offerte opmaakt voor je klant, als het even kan. Een kwalitatieve aankoopgroepering maakt daarin het verschil, voor jou als professional en voor je eindklant.

Beeld: Brio Group / Baars & Bloemhoff
Tekst: Trees Accou

Lees meer

Samen sterker, samen beter!

Klanten leggen de lat voor hun interieur steeds hoger en willen een totaalproject met premium oplossingen op maat. Als vakman is het een uitdaging hen op je eentje verder te helpen. Daarom is Brio Group de spilfiguur tussen leveranciers, installateurs, winkeliers & klanten. De aankoopgroepering ondersteunt zelfstandige ondernemers met een persoonlijke service. De kracht van de groep ligt in het netwerk dat het biedt, de kennis die gedeeld wordt en de toegang tot exclusieve partners.

Beeld: Brio Group / Interieurstudio Hoskens
Tekst: Trees Accou

Lees meer

Case Bros: Ode aan verfijning en precisie

Het zijn boeiende tijden voor BROS Interior Architects, gespecialiseerd in high-end maatwerk en totaalinrichting geënt op woning, bewoner en budget. Niet alleen verhuisden ze vorig jaar naar een nieuwe en – uiteraard helemaal door henzelf - stijlvol ingerichte locatie in de Antwerpse Kloosterstraat, ze werden ook Briopartner waardoor ze vandaag kunnen rekenen op de kracht van een groep. En daar plukken zowel zij als hun klanten vandaag al volop de vruchten van.

Beeld: BROS Interior Architects / Michiel Vergauwe / BROS Interior Architects / BRIO Group
Tekst: Eva Goossens - Louwers Mediagroep

Lees meer

Case: Dynamische partners, klaar voor de toekomst!

Batibouw kondigt zich aan. Waarom de consument straks weer massaal richting beursvloer trekt? Alles wat hij kan wensen voor zijn woondroom – en liefst nog een beetje meer – onder één dak. De verwachtingen zijn hooggespannen, net zo goed wanneer hij vandaag of morgen de toonzaal van een keuken-, badkamer- of interieurzaak binnenstapt trouwens. Vakmanschap, gecombineerd met service, is key.

Tekst: Eva Goossens - Louwers Mediagroep
Beeld: Ooms Woonrealisaties, SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw, Frako, Vreys electro/keukens

Lees meer

Case SD Luxury living & Lumi Keukens

Als dynamische en flexibele retailgroep, met aandacht voor een uitgebreid productaanbod en verregaande service op maat, ondersteunt Brio zijn partners keuken- en interieurbouwers waar het maar kan. Ook als deze partners ambities hebben over de landsgrenzen heen. Want dat er, ondanks de te overwinnen obstakels, in het buitenland mooie opportuniteiten zijn voor onze vaklui, behoeft geen twijfel.

Beeld: SD Luxury Living, Lumi Keukens
Tekst: Eva Goossens - Louwers Mediagroep

Lees meer