Trainingen & opleidingen

Doorheen het jaar organiseert Brio talrijke momenten rond keuken- en badkamerbeleving. Waarom? Omdat het perfect aansluit bij onze visie op de toekomst. Wij willen samen met jou groeien naar een succesvol winkelconcept. Via workshops en trainingen door ervaren specialisten reiken we je graag de sleutels aan die jij nodig hebt om jouw klanten bij te staan. En de opleidings- of trainingsmogelijkheden? Die zijn zeer ruim!

 

Opleidingen

Wil jij steeds blijven groeien in jouw vak? Wil jij ook van de huidige technologie kaas gegeten hebben? De laatste jaren hebben de communicatiemogelijkheden een serieuze boost gekregen. Om weer helemaal mee te zijn, is het nodig om jezelf bij te scholen. Hallo Brio! Wij geven regelmatig opleidingen over verschillende onderwerpen. Dit kan gaan over de wondere wereld van social media, maar even goed over tips om je sales skills te updaten. Ons doel? Jouw vakmanschap verbeteren zodat jij deze pasverworven kennis kunt overdragen aan jouw cliënteel.

Trainingen

Naast opleidingen bieden wij regelmatig trainingen aan. Zo gaf een leverancier recentelijk inzichten over de nieuwste tendenskleuren in de keuken, liet een andere ons proeven van lekker eten bereid in hun eigen keukengerief, en mochten we de voordelen van een regendouche zelf ondervinden. Dat is niet alles: de training kan zelfs buiten plaatsvinden! We organiseerden reeds een outdoor event rond outdoor cooking waarbij niet alleen de barbecuetoestellen, maar zelfs de schorten besproken werden. Onze trainingen zijn dus niet beperkt tot enkel theorie, je kan en mag zelf aan de slag. En ook hier is het de bedoeling dat jij jouw knowhow aan je klanten kan doorspelen.

Zo gaf een leverancier recentelijk inzichten over de nieuwste tendenskleuren in de keuken, liet een andere product ons proeven van lekker eten bereid in hun eigen keukengerief, en mochten we de voordelen van een regendouche zelf ondervinden.

And there’s more…

Je leest het goed: er is meer! Neem je deel aan onze opleidingen en trainingen? Dan maak je telkens kans om prijzen te winnen. Van VIP-tickets voor het kampioenschap wielrennen tot een set potten en pannen, we zullen je er zeker een plezier mee kunnen doen! Bovendien kies je zelf wie er allemaal mee mag komen, want er is plek genoeg! Onze evenementen gaan door in Frame 21 waar we ongeveer 300 personen kunnen plaatsen. Tot binnenkort?

Nieuwsbericht
1/3
Blijf op de hoogte
Nieuwsberichten
Wil jij weten welke opleidingen er binnenkort aankomen? Wil je meer lezen over onze laatste training? Je ontdekt het allemaal in onze nieuwsberichten.