Planners

Jouw klanten willen natuurlijk de badkamer of keuken van hun dromen ontwikkelen. Wat als wij het ontwerp ervan voor jou wat kunnen vereenvoudigen? Met onze keukenplanner en badkamerplanner kunnen ze zelf aan de slag! Achteraf krijgen ze het geheel te zien in 3D, maar ook in een plattegrondweergave. Extra voordeel? Ze hoeven er helemaal niets voor te downloaden.

Van de keukenstijl tot wat decoratie, van een koelkast tot een ingebouwde oven, het kan echt allemaal aan de plattegrond toegevoegd worden.

Keukenplanner

The kitchen is the heart of the home. Toch weten klanten vaak niet hoe ze aan het ontwerp van een keuken moeten beginnen. Ze hebben verschillende ideeën, maar kunnen dit niet omzetten in woorden. Om het hen (en natuurlijk ook jou) gemakkelijker te maken, heeft Brio voor jou een online keukenplanner in de aanbieding. Deze planner leidt hen in enkele stappen naar een volledige keuken. Van de keukenstijl tot wat decoratie, van een koelkast tot een ingebouwde oven, het kan echt allemaal aan de plattegrond toegevoegd worden. De keukenplanner omvat dan ook een heel rijk aanbod aan keukenaccessoires en –meubels. Achteraf kunnen ze het ontwerp gewoon opslaan en het meebrengen naar jouw winkel. En dan start jouw avontuur!

Badkamerplanner

Happiness is a long hot bath. De badkamer is de plaats waar mensen na een lange dag tot rust kunnen komen in een heerlijk warm bad, en nieuwe energie kunnen opdoen. Met een online badkamerplanner maak je het je klanten veel gemakkelijker om in een paar stappen een virtueel ontwerp te creëren van hun droombadkamer, volledig ingericht naar hun eigen wensen. Ook bij de badkamerplanner zijn er voldoende ontwerpmogelijkheden. Hoe starten je klanten? Met het invullen en vervolledigen van het grondplan. En ja, alle sanitaire faciliteiten zijn aanwezig. Ze kunnen zelfs decoratie toevoegen! Is het ontwerp af? Dan komen ze naar jouw winkel en kan jij jouw skills en knowhow bovenhalen.

Met een online badkamerplanner maak je het je klanten veel gemakkelijker om in een paar stappen een virtueel ontwerp te creëren van hun droombadkamer, volledig ingericht naar hun eigen wensen.

Fluitje van een cent

Brio maakt het ontwerpen van een keuken of badkamer veel eenvoudiger door de ontwikkeling van een badkamer- en keukenplanner. En net dát is wat wij willen bekomen. We nemen graag wat extra werk uit je handen zodat jij je focus volledig kan leggen op jouw sterke punten.

Nieuwsbericht
1/3
Blijf op de hoogte
Nieuwsberichten
Wil jij weten welke opleidingen er binnenkort aankomen? Wil je meer lezen over onze laatste training? Je ontdekt het allemaal in onze nieuwsberichten.