Keukens

Steeds vaker moeten kleine en middelgrote keukenondernemers het onderspit delven tegen de grote spelers op de markt. Wat als wij zeggen dat dit niet meer nodig is? Dat de kleine bedrijven de nieuwe grote zullen worden? Dat biedt Brio! Door onze kennis en knowhow te combineren, kunnen we de verkoop van keukens eenvoudiger maken en blijven groeien.

Duurzaam investeren

Jawel, je leest het goed: Brio zorgt ervoor dat we de krachten bundelen en brengt ondernemers in keukens samen in een sterke retailgroep. Van een idee en een ontwerp tot een perfect afgewerkte keuken op maat, daar gaan we samen voor! Want onze kracht? Die ligt in ons vakmanschap. We gaan voor een totaalaanpak, waarbij jouw klanten steeds op de eerste plaats staan. Zo bouwen we aan een langetermijnvisie voor de winkel én genereren we meer marge.

Van een idee en een ontwerp tot een perfect afgewerkte keuken op maat, daar gaan we samen voor! Want onze kracht? Die ligt in ons vakmanschap.

Visie op de toekomst

Samen sta je nu eenmaal sterker. Om stand te houden tussen de grote bedrijven neemt Brio de aankooponderhandelingen voor producten en diensten graag uit je handen. Zo heb jij de mogelijkheid om jouw focus te leggen op je eigen core business. En nee, jouw identiteit gaat niet verloren door met ons samen te werken. Samen kunnen we groeien naar een succesvol winkelconcept. Via workshops en trainingen reiken we je graag de tools aan om steeds beter te worden.

Doorheen het jaar doen we regelmatig sessies rond keukenbeleving waar jij de laatste nieuwe keukenweetjes te horen krijgt. Daarna kan jij jouw nieuwe kennis aan je klanten doorgeven.

Brio als kers op de taart

Er zit meer in een keuken dan je denkt! Mensen komen dan ook regelmatig voor verrassingen te staan wanneer ze een (nieuwe) keuken willen laten plaatsen. And that’s where we come in! Met onze keukenplanner kunnen jouw klanten een plan op maat ontwikkelen; een stapje dichter bij de keuken van hun dromen. Doorheen het jaar doen we regelmatig sessies rond keukenbeleving waar jij de laatste nieuwe keukenweetjes te horen krijgt. Daarna kan jij jouw nieuwe kennis aan je klanten doorgeven. Brio helpt je dus ook met een gerichte ondersteuning voor de communicatie van je bedrijf. En door regelmatig campagnes op te zetten, willen we meer trafiek naar jouw winkel krijgen. Van tankdeals tot de communicatie van je website, Brio neemt het van je over! Kortom: Brio biedt het totaalpakket, maar de klant blijft nummer één.

Nieuwsbericht
1/3
Blijf op de hoogte
Nieuwsberichten
Wil jij weten welke opleidingen er binnenkort aankomen? Wil je meer lezen over onze laatste training? Je ontdekt het allemaal in onze nieuwsberichten.