Badkamers

Klanten komen bij jou met een idee. Jouw taak? Een ontwerp ontwikkelen naar de wensen van de klant en een perfect afgewerkte badkamer op maat creëren. Ben jij een zelfstandige ondernemer in badkamers en wil jij jouw kennis en skills bundelen in een sterke retailgroep? Dat is Brio!

Klant is koning

Een totaalaanpak bieden waarbij de klant op de eerste plek komt? Check! Brio bundelt alle krachten om jouw klanten een meerwaarde te bieden op elk niveau. Steeds gaan we dat stapje verder om zo te bouwen aan een sterke relatie met je klanten. Onze kracht? Die ligt in ons vakmanschap. Wij geven jou de nodige input zodat jij vragen van je klanten perfect kunt beantwoorden. Hoe doen we dit? Door regelmatig opleidingen en trainingen te organiseren. We bouwen aan een langetermijnvisie, zowel voor jou als voor je klanten. Een uitstekende service vinden wij dus erg belangrijk, net daarom gaan we voor dat tikkeltje meer.

Brio bundelt alle krachten om jouw klanten een meerwaarde te bieden op elk niveau. Steeds gaan we dat stapje verder om zo te bouwen aan een sterke relatie met je klanten.

Als een paal boven water

Bij het samenstellen van de droombadkamer van jouw klanten komt heel wat kijken. Om het jou wat gemakkelijker te maken, hebben wij een badkamerplanner ontwikkeld zodat je klanten eerst zelf aan de slag kunnen gaan. Het is maar één voorbeeld van wat wij voor jou kunnen betekenen. Gedurende het jaar organiseren we ook regelmatig momenten rond badkamerbeleving. We streven ernaar om jouw knowhow en skills te vergroten. Zo leer jij perfect in te spelen op potentiële vragen van je klanten. Klanttevredenheid staat dan ook voorop!

Doordat we werken met specialisten in communicatie zorgen we ook in al onze partnerwinkels voor de showroominrichting. Het resultaat? Een warme, en inspirerende showroom!

Samen één

Brio houdt zich steeds aan gemaakte beloftes. We willen jou inspireren zodat jij deze ingevingen kan doorgeven aan je klanten. Doordat we werken met specialisten in communicatie zorgen we ook in al onze partnerwinkels voor de showroominrichting. Het resultaat? Een warme, en inspirerende showroom! Samenwerken aan de naambekendheid van Brio heeft alleen maar voordelen, want als wij groeien, dan groei jij ook. Bovendien organiseren we regelmatig acties en themadagen om meer mensen in jouw winkel te krijgen. Service en vertrouwen is voor ons erg belangrijk, want samen staan we sterker.

Nieuwsbericht
1/3
Blijf op de hoogte
Nieuwsberichten
Wil jij weten welke opleidingen er binnenkort aankomen? Wil je meer lezen over onze laatste training? Je ontdekt het allemaal in onze nieuwsberichten.